Magyarország Nagykövetsége örömmel tájékoztat mindenkit, hogy 2018. december 6-án 17:30 órától megismételjük a tavalyi nagysikerű csokoládé kóstolást a Magyar Nagykövetségen, melyre mindenkit szeretettel várunk. Idén a menü kicsit változatosabb lesz, mert két magyar, nicaraguai és venezuelai kakaóbabból készült, díjnyertes bean-to-bar táblát is megkóstolunk, valamint azt is kipróbáljuk, milyen új ízjegyek keletkeznek sör hatására a csokiban, melyhez helyi kézműves söröket használunk.

Tóth Csaba csokoládé connoisseur vezetésével ismét megtapasztalhatjuk, hogy a csokoládé nemcsak egy egyenízű snack, hanem igazi szenvedély! A különböző kakaófajtáknak, termőterületeknek és feldolgozásnak köszönhetően szinte végtelen számú a különböző természetes aromák széles választéka. Az előadás alatt megtapasztalhatjuk, hogy mi a különbség a tömegtermelt ipari minőség és az ízletes aromákban gazdag, kakaóból készült csoki között. Újra átvesszük, hogyan kell csokoládét kóstolni és hogyan lehet a legtöbb ízt, aromát és élvezetet kihozni egy kocka csokiból.

Az előadás után kötetlen hangulatú beszélgetés, finom pogácsa és kávé várja az érdeklődőket!

A rendezvény ingyenes, de a rendelkezésre álló hely korlátozottsága miatt kérünk mindenkit, hogy részvételi szándékát előzetesen, legkésőbb 2018. december 3-ig jelezze a Titkárság e-mail címére (mission.osl@mfa.gov.hu) küldött üzenettel.

Mindenki szeretettel várunk! 

 

 

Tóth Csaba 2017-es előadása a nagykövetségen: