Csokoládékóstolás a Nagykövetségen

A Magyar-Norvég Kereskedelmi Kamara a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasával együttműködésben csokoládékóstolást tartott december 1-én Magyarország Nagykövetségén Oslóban. Az eseményt Jankovics Klára kereskedelmi attasé és dr. Haraszti Zsolt konzul nyitották meg.

A Magyar-Norvég Kereskedelmi Kamara a Kőrösi Csoma Sándor Program ösztöndíjasával együttműködésben csokoládékóstolást tartott december 1-én Magyarország Nagykövetségén Oslóban. Az eseményt Jankovics Klára kereskedelmi attasé és dr. Haraszti Zsolt konzul nyitották meg. Tóth Csaba csokoládé connaisseur egy nagyon érdekes bemutatót tartott a csokoládégyártók közötti különbségekről, a csokoládé-alapanyagok és az érlelési folyamat jelentőségéről és egyéb olyan elemeiről a gyártási folyamatnak, melyek meghatározóak a megfelelő minőségű csokoládé előállításában. Az esemény nagyszerű alkalom volt olyan magyar gyártók népszerűsítésére, melyek éppen a skandináv, különösen a norvég piacon való előretörésben érdekeltek napjainkban.

Dr. Haraszti Zsolt konzul és Tóth Csaba csokoládé connaisseur, a sjokohuset.no tulajdonosa


Tóth Csaba csokoládé connaisseur előadása
















A csokikóstolás résztvevői a nagykövetségen