Az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Online Kiállítást idén április 28. és 30. között rendezi meg a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége. A kiállítás nagyszerű lehetőséget kínál a hálózatépítésre mind kiállítóként, mind résztvevőként.

 

Az esemény, amelyet Áder János köztársasági elnök fővédnöksége alatt tartanak, olyan fontos témákra terjed ki, mint a zöld mobilitás, az eldobható műanyagok, a hulladékgazdálkodás, a zöld munkaerőpiac, és számtalan más, környezetünk védelmével és fenntarthatóságával kapcsolatos téma.

A virtuális kiállítás számos lehetőséget kínál a vállalatok számára, hogy célzottabban elérjék közönségüket, kapcsolatokat építsenek, szakmai üzleti partnereket szerezzenek és bemutathassák innovációikat. Ezen túlmenően egy nemzetközi B2B partnerkereső rendezvényt szerveznek a kiállítás kapcsán az Enterprise Europe Network és a HEPA közreműködésével.

 

Az előzetes regisztráció, a részletes program és a kiállítók eddigi listája a következő linkre kattintva érhető el: https://2021.okoindustria.hu/