Ezúton szeretnénk felkérni mindenkit, támogassuk együtt a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot, hogy új rohamkocsija teljes felszereléssel indulhasson majd a bajbajutott gyermekekért.

A Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) 2020-ban is, bár kissé rendhagyó módon, az online térben, de megrendezi adventi jótékonysági akcióját közel 30 családszervezettel karöltve. Idén az V. Családszervezetek Adventi Vására és Gyűjtése kedvezményezettje a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány.

A jótékonysági gyűjtés fővédnöke Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége, aki évek óta támogatja a kezdeményezést.

Az idei adventi gyűjtés célja a 2021 tavasszal átadásra kerülő, új Gyermekrohamkocsiba biztosítani a 2,5 MILLIÓ Ft-os M1 Stryker hordágyat, amely elengedhetetlen felszerelése a mentőautónak, nélkülözhetetlen a kicsik ellátása során.

Kevesen tudják, hogy az életveszélyes állapotú kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. 1999-ben a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat azért jött létre, hogy különleges Gyermekrohamkocsik és gyermek mentőorvosi kocsik elindításával segítsék az Országos Mentőszolgálat munkáját. Az elmúlt 21 évben több mint 53.000 bajba jutott kisgyermeken segítettek.

A rendkívüli vírus okozta járványügyi helyzetre tekintettel tehát idén az online térbe helyeztük az Adventi adománygyűjtést. Ismét szeretnénk minél több emberhez eljutni és minél nagyobb összeget összegyűjteni. 

Bízunk benne, hogy a bajba jutott gyermekek megmentéséért a családszervezetek, cégek és a magánszemélyek is összefognak.

 

Kérjük, álljon e nemes kezdeményezés mellé, és támogassa a gyűjtést, hogy minél több gyermek életét menthesse meg a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Gyermekrohamkocsija.

Támogatását előre is nagyon köszönjük és ide várjuk:

 

https://adjukossze.hu/kampany/mentsunk-meg-egyutt-minel-tobb-gyermeket-2124

 

vagy utalással ide->

 

Név: FICSAK

Számlaszám: 10918001-00000084-18080016 (UniCredit Bank)

Közlemény: Adventi Adomány, Ön neve, e-mail címe

 

A tavalyi vásár és gyűjtés összefoglalója itt olvasható >>

https://kiralynora.hu/2019/12/01/koszonettel-tartozom-megtartottuk-csaladszervezetel-iv-adventi-jotekonysagi-vasarat/

 

Az idei vásár Facebook eseményét itt tekintheti meg >>

 https://fb.me/e/4R6IBrRnF

 

és itt található a gyermek mentésről pár videó:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Wq1WOteozvg

 

https://www.youtube.com/watch?v=tN7UARj9dKs

 

https://www.youtube.com/watch?v=Z4GFwVUaxWc

 

Köszönjük a segítségét és külön hálásak vagyunk, ha az adományozás mellett még hírét is viszi a gyűjtésnek. Hiszen tudjuk, hogy az itt élő magyaroknak különösen fontos, hogy tudjanak az ilyen kezdeményezésekről és tehessenek az otthon élőkért.