Az ünnepekre való hangolódás kezdetén ezúttal az „El a kezekkel a papámtól!” című magyar családi szórakoztató filmet tekinthetik meg Nagykövetségünk szervezésében, 2023. december 9. 14:00-tól, december 10. estig, online formában.

A film egy különleges fantáziavilágában élő, cserfes kislányt életét mutatja be, aki új mostohát kap és addigi világa fenekestül felfordul. Harcba száll a mostoha ellen, és még az sem tántoríthatja el, hogy édesapja emiatt egy táborba is elküldi. Új szövetségesekre talál: néhány bátor lányra, egy furcsa, föld alatti lényre, egy főzőgépen dolgozó szakácsra és legfőképp egy mindig mosolygó, dalos kedvű táborvezetőre – akivel előbb-utóbb az apjának is találkoznia kell…

A film rendezője Dobó Kata, méltán híres színpadi és filmes színész, modell és filmrendező. A családi vígjáték korábban a San Diegói Nemzetközi Gyerekfilm Fesztiválon is elnyerte a legjobb mozifilmnek járó díjat az Egyesült Állomokban.

A film előzetese az alábbi linken érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=800G2qQAV_M

Megtekintéséhez a jelentkezéseket a mission.osl@mfa.gov.hu e-mail címre várjuk 2023. december 8. péntek 12:00 óráig, az eléréséhez szükséges linket válasz e-mailünkben küldjük el.

Kérjük, szóljanak ismerőseiknek és hívják meg őket is egy közös online filmnézésre!